Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg af sklite og skiltning, samt periodisk brugte og nye trailere
 
Dansk Mobil Reklame
- lad reklamen gøre dig kørende...
 
Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg af skilte og skiltning, samt - periodisk - brugte og nye trailere
Dansk Skilte Reklame - Dansk Mobil Reklame - byreklame - Dansk Mobil Reklame - Dansk Skilte Reklame - byreklame -
Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg af skilte og skiltning, samt - periodisk - brugte og nye trailere
 
Startside
Introduktion .
Reklamefinansierede biler til instutions- og foreningsbrug.
Hvordan kommer jeg videre.
Muligheder.
Hvad siger loven.
Hvad siger brugerne.

Andre muligheder:
 
Cafemobil Piaggio Mega Ive-car
Bilreklame Kabinescooter SolFilm  

Dansk Mobil Reklame og Dansk Skilte Reklame

tilbyder
institutioner, plejehjem, skoler, og læreanstalter muligheden for et transportmiddel, der reklamefinansieres med hjælp fra lokale annoncører.


Konceptet indebærer også salg af forskellige køretøjer,
primært illustreret som småbiler, el-, benzin- og dieseldrevne, samt cykler af forskellig art, der overordnet set er anvendelige til events, som arbejdskøretøjer, og til brug for udstillinger og reklamefremstød.

Dansk Skilte Reklame arbejder med alle former for skilte og skiltning, fra de dagligdags opgaver som etiketter, streamers, bannere, bilreklame, og småskilte, til projektrelaterede opgaver der ofte sker i samarbejde med arkitekter, designere, og bygherre.

Mulighederne beskrives på
www.danskskiltereklame.dk. Via portalen
www.byreklame.dk bearbejdes ad hoc projektopgaver for bl.a. det offentlige, og for større interessenter, der løbende ønsker at promovere sig på forskellig vis.
 
Streetconcept
 
Vi kan også medvirke i at gøre det nemmere at realisere et Streetconcept
 -
bl.a. med TMP, der er dansk importør af de charmerende italienske APE-køretøjer fra Piaggio Commercial Vehicles.

vi føre hele det originale APE 50-sortiment

Ad den vej fører vi hele det originale APE 50-sortiment, med pick-up-, van- og topmodellerne, samt de større APE 200 & 400 varianter, hvilket rummer en stor frihed, lige fra tilpasningen af ideer, til udvikling, indkøb, konstruktion, og levering af færdige løsninger, der rummes af specialindretning og udstyr til food & beverage, handyman, eller som en del af et promotionkoncept.


APE 50

APE50KAFFEMAAGEVINGE-1
ELKAFFEVOGN-5 Chicks by Chicks_1

Foruden APE-programmet tilbyder vi egenudviklede elektriske køretøjer og indoor-løsninger, der med deen kompakte størrelser tillader adgang gennem almindelige døråbninger og elevatorer. Vi glæder os derfor at illustrere basisprodukterne; APE 50, APE 400, APE Electric, samt Dino Lounge kaffevogn og Urban Delivery, så hvis De har produkterne og ideen – vi har virkemidlerne.

kaffebiler i eget design
TMP-commercial-vehicles

Open your mind!
- kun fantasien sætter grænser for design til eksponering af varer og services.
Med Deres forretningsidé, vor importør rolle, design afdeling og brede erfaring, gør vi det både økonomisk og nemt med en samlet løsning - easy-on-the-go.

THE STREET CONCEPT
Et perfekt match for mobile street food iværksættere på farten.


100 % elektrisk kaffevogn


Ape 50 med elektrisk motor
Har De selv produkterne - har vi virkemidlerne Kun fantasien sætter grænserne

100 % elektrisk kaffevogn.
.
Vi har nu mulighed for at levere Ape 50 med elektrisk motor, samt et ombygningskit til Ape 50 med elektrisk motor, så De undgår røg-og lugtgener ved arrangementer og messer. Street foodløsninger med den populære "kaffe tuk" kan produceres i mange varianter, bl.a. til brug ved udstillinger, som salgsvogn og som promotion opgaver, grønt og bæredygtigt.

Vi levere under forudsætning af høj kvalitet, og importerer baristaudstyr fra en af verdens bedste leverandører.

Tilbehør og reservedele APE-køretøjer fra Piaggio Commercial Vehicles

Har De selv produkterne - har vi virkemidlerne
- og kan naturligvis også levere al tilbehøret med braggund i Deres idé og med mellemkomst af vore underleverandører.

Vi står til rådighed for design og færddiggørelse, uanset De blot skal bruge en kaffevogn, eller om De også har behov for tilbehør, der kan bero på alt det nødvendige for at etablere - eller fortsætte en forretning; Kaffe, te, cookies, papirvarer, eller forklæder, t-shirt, caps, etc. - med Deres krav til logisering - så De hurtigt kan komme på farten med et easy on-the-go Street Concept.

Kun fantasien sætter grænserne...
T
MP er dansk importør, og i samarbejdet med dem, står vi til rådighed - fra start til slut.

kom på farten med et easy on-the-go Street Concept  Vi skraeddersyr vi gerne loesninger ud fra en samtale, en skitse, eller en færdig ide. Vi arbejder målrettet med henblik på at sikre den hoejeste kvalitet, bl.a. gennem rationel design 

APE kaffebil maalrettet til den kraesne bruger 

Dino Lounge Electric 

De charmerende APE-køretøjer fra Piaggio Commercial Vehicles fra Italien leveres originalt som pick-up, van og top, men bearbejder og udvikler også individuelle kreationer, efter opgave. Vi repræsenteter herigennem hele køretøjsprogrammet, med varianter fra 50 til 400 cc. hvilket giver stor frihed i tilpasningen. Fra Glyngøre, og i samarbejdet med andre aktører, skræddersyr vi gerne løsninger ud fra en samtale, en skitse, eller en færdig ide. Vi arbejder målrettet med henblik på at sikre den højeste kvalitet, bl.a. gennem rationel design og godt håndværk, målrettet til den kræsne bruger, og står gerne til rådighed med specialindretning og udvikling af mere komplekse designs.

Tilbehør og reservedele:
Ape vinterdæk med pigge
Frontbøjle APE 50, P - Min: 10, 2011.03
Lydisoleringskit APE 50, Mont. = 1/2 time
Solskærm APE 50, grøn, rød, sort, eller røgfarvet.
Solskærm APE 50 - Spejl APE 50 stor - (TM) - H, Min. 1, Rabat kode X
Spejl APE 50 stor - (TM) - V, Min. 1, Rabat kode X.
Tågelygtesæt APE 50.
Webasto varmeanlæg komplet APE 50.
Foliering af APE van, med og uden design.
arasol - hvid
Parasol - sort
rasolholder - med serveringsbord.
Ape vinterdæk med pigge    
Solskærm APE 50    
     

Radiokit APE 50 E2 - Van-Pick UP-TOP kpl, Består af: ledning, radio, højtaler, , antenne og panel
Solskærm APE 50 - blå
Tagbagagebærer APE 50
Tagholder - universal ( 1 stk)

Dino Lounge Electric
 - er blevet til ud fra ønsket om et street food køretøj, der også kan anvendes indendørs, hvor emissionerne fra en forbrændingsmotor selvfølgelig ikke passer ind. Men har derfor, fra bunden, bygget en 100 % elektrisk kaffevogn, hvor det også har været vigtigt at dimensionerne er så kompakte, at den kan komme gennem ret smalle døre med begrænset maksimal højde, og ind i en elevator. Platformen kan naturligvis bruges til meget andet end kaffeproduktion.

Når Dino Lounge er tilsluttet 230V fungerer apparaterne på netstrøm
- og samtidig oplades det store indbyggede litium batteri. Så snart netstrømmen kobles fra, skiftes der automatisk til det indbyggede batteri. Batteriet har en stor kapacitet, der sikrer en hel dags kaffeproduktion. Opladningstiden afhænger naturligvis af batteriniveau, og De skal forvente en opladningstid på 4 - 8 timer. Dino Lounge er udstyret med en timer så forvarmningen af espressomaskinen kan være klaret, når De skal af sted på næste job. For at skåne gulve er der er monteret afsmitningsfri dæk, og der er i udstrakt grad anvendt vandslebne rustfri stålplader i opbygningen af kaffevognen, som medvirker til en effektiv og nem rengøring.

Dino Lounge Electric er street food køretøjet  Dino Lounge tilsluttes 230V 

 Dino Lounge Electric leveres med store indbyggede litium batteri

 
Dino Lounge er udstyret med en timer


Opladningstiden afhænger af batteriniveau

Dino Lounge Electric er en 100 % elektrisk kaffevogn 

Fracino dobbelt espressomaskine 

Fracino - on demand - kaffekværn 

Fracino - on demand - nem og hurtig kværn 

Specifikationer:
Elmotor med bakgear.
Bredde: 700 mm.
Længde: 1650 mm.
Højde: 1850 mm.
6,84 kWh Lithium batteripakke (72V, 95Ah).
Fracino dobbelt espressomaskine, med masser af kapacitet og muligheder.
Fracino ”on demand” kaffekværn, nem og hurtig kværn, der kan indstilles til alle typer kaffebønner.
30 liter vandtank og spildevandstank.
Afslagssystem i bordplade.
Køleskab.
Indbyggede rum til opbevaring.
Parasol med LED-lys, i en højde der sikre fri adgang gennem alle normale døre.

Færdige løsninger
- bygget på erfaringer fra samarbejde med førende barista’er og andre Street Food koncepter, hvor man har sammensat et program på baggrund af en af standardvogn, der opfylder de basale og udvidede behov. Alle standard løsninger kan tilpasses og produceres individuelt.

Eksempler på tidligere producerede koncepter kan ses her.
Med kvalitet i fokus kan vi anbefale den kinesiske NIU, samt New Zealandske UBCO, der giver mulighed for at levere en række kvalitetskøretøjer, på to og tre hjul, elektrisk eller benzindrevet, som er specielt bygget til food delivery, etc. Med dette koncept kan der tilbydes et landsdækkende netværk af serviceværksteder, der udfører service og reparationer.

APE 50 VAN E4 hvid
NIU NQi Cargo 45 km/t. White, El scooter
Transporttaske MY2020 - Sort

Fracino kaffeudstyr
- importeres og sælges, deri kaffemaskiner, kaffekværne, og øvrigt kaffeudstyr fra den engelske producent Fracino, og med nogle af markedets bedste maskiner, sikrer vi at alle vore kaffeløsninger, ikke alene er driftsikre, men også en stabil indtægtskilde for enhver kaffebar. Maskinerne findes i mange varianter, både i semi- og fuldautomatiske, de traditionelle proffessionelle baristamaskiner og kaffekværne, der kan leveres med mekanisk dosering - og som elektronisk styrede “on-demand” kværne. Vi er testet og kontrolleret - og godkendt at brugerene.

Nogle af mulighederne illustrere i det efterfølgende.

Vi arbejder løbende på at opdatere programmet med beskrivelser og manualer til de forskellige maskiner. Har De spørgsmål er De meget velkommen til at kontakte os for.
 
 Kontakt os gerne for yderligere information.

Se mere om emnet på de næste sider. Gå til toppen af siden. Se mere om emnet på de næste sider.