Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg af sklite og skiltning, samt periodisk brugte og nye trailere
 
Dansk Mobil Reklame
- lad reklamen gøre dig kørende...
 
Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg af skilte og skiltning, samt - periodisk - brugte og nye trailere
Dansk Skilte Reklame - Dansk Mobil Reklame - byreklame - Dansk Mobil Reklame - Dansk Skilte Reklame - byreklame -
Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg af skilte og skiltning, samt - periodisk - brugte og nye trailere
 
Startside
Introduktion .
Reklamefinansierede biler til instutions- og foreningsbrug.
Hvordan kommer jeg videre.
Muligheder.
Hvad siger loven.
Hvad siger brugerne.

Andre muligheder:
 
Cafemobil Piaggio Mega Ive-car 
Bilreklame Kabinescooter SolFilm  

Dansk Mobil Reklame og Dansk Skilte Reklame

tilbyder
institutioner, plejehjem, skoler, og læreanstalter muligheden for et transportmiddel, der reklamefinansieres med hjælp fra lokale annoncører.


Konceptet indebærer også salg af forskellige køretøjer,
primært illustreret som småbiler, el-, benzin- og dieseldrevne, samt cykler af forskellig art, der overordnet set er anvendelige til events, som arbejdskøretøjer, og til brug for udstillinger og reklamefremstød.

Dansk Skilte Reklame arbejder med alle former for skilte og skiltning, fra de dagligdags opgaver som etiketter, streamers, bannere, bilreklame, og småskilte, til projektrelaterede opgaver der ofte sker i samarbejde med arkitekter, designere, og bygherre.

Mulighederne beskrives på
www.danskskiltereklame.dk. Via portalen
www.byreklame.dk bearbejdes ad hoc projektopgaver for bl.a. det offentlige, og for større interessenter, der løbende ønsker at promovere sig på forskellig vis.

 Bach kabinescooter
ROADSHOW - Bach 26 Assp kabineschooter ROADSHOW - Bach 27 Assp kabineschooter 
Bach 27 Assp 4-hjulet kabineschooter
Sammen mobiliserer vi kvalitet, miljøbevidsthed og livsglæde
- samarbejdet med kabinescooter.dk deler vi vor ekspertviden om kabinescootere, så den med tiden kan sprede sig som ringe i vand.

Kabinescooter.dk har gennemgået rejsen fra drøm til virkelighed.
Man har gennemlevet begynderfejlene, og er nået til det punkt, hvor vi er stolte over at levere bæredygtige elkabinescootere i god kvalitet, med brugervenligt design. Man har været med fra starten, og er blevet eksperter i kabinescootere. der startede med et håb for storbyernes tiltagende trafikale trængsel, og med et brændende ønske om gøre det muligt for alle at kunne bevæge sig frit.

Kabinescooter.dk historie startede i 2012, på en innovativ messe i Spanien, der adresserede de tiltagende europæiske problemstillinger: Immobilitet og overtal af biler storbyerne. Renault præsenterede en 4-hjulet kabinescooter, hvilket blev startskuddet til den nye bølge. Kineserne begyndte hurtigt at producere til den voksende middelklasse på hjemmemarkedet, og holdet bag kabinescooter.dk blev ligeledes grebet af mulighederne for at gøre en positiv forskel. Kabinescootere giver en bilists komfort og hastighed, med mulighed for at parkere med en cyklists lethed.

Under navnet ”Apeshop.dk Scooter Parts” solgtes i årene efter messen mange reservedele til danskere med en Ape 50, der som benzindrevet Piaggio havde sin storhedstid tilbage i 1900-tallet, men det var en meget simpel udgave i forhold til nutidens kabinescootere. Udover at reparere og sørge for reservedele til Ape 50, som ofte gav uforudsete omkostninger, ombyggede man en del Ape 50 til kaffevogne.

I 2016 var tiden moden til at introducere el-kabinescootere på det danske marked.
Elektriske kabinescootere larmer ikke, og bidrager udbredelsen i klimakampen, idet de giver et minimalt CO2-aftryk. De er et bæredygtigt, billigt og praktisk supplement til langtursbilen og offentlig transport. Kineserne var blevet dygtige til at producere kabinescootere, og de indhentede erfaringer indledte man samarbejde med en kinesisk forretningsmand der havde investeret i en nystartet fabrik med støtte fra den kinesiske regering. Gradvist fik man udviklet et produkt, som i dag tilfredsstiller mange, og som opfyldelse af de europæiske standarder og danske lovkrav, selvfølgelig ISO 9001 godkendt med en fabriksgaranti på 2 år.

I dag er vi er man stolte af Bach batteripakkerne, som har en unik holdbarhed, med 4 timers ladetid, og en suveræn rækkevidde på 210 km. I 2018 fik Kabinescooter.dk godkendelsen fra Færdselsstyrelsen af Bach Deluxe 26.

Målet er at gøre det let og overskueligt at købe en kabinescooter og få viden derom.

Bach Scooter er et grønt højkvalitets køretøj, en lille elbil der er et godt alternativ til, hvad der ellers er på markedet af biler og scootere. Slip for benzindrevne køretøjers larm og forurening. Få et køretøj, hvor du sikkert, trygt, tørt og let kan komme frem.

Med Kabinescooter.dk som samarbejdspartner besidder vi stor viden indenfor elkøretøjer, hvilket afspejler sig i de tilbagemeldinger vi løbende får, og som er af afgørende betydning i vore bestræbelse på, at kunne blive endnu dygtigere.

Et eksempel er Bach Delux 26, der er typegodkendt hos trafikstyrelsen og må køre 30 km./timen - uden kørekort og nummerplader.

Bestil katalog på kabinescooter.dk
 
Vi ønsker vi at skabe gennemsigtighed, så det bliver let at finde viden om kabinescootere.
Herunder giver vi et overblik over den danske lovgivning om henholdsvis 3- og 4-hjulede kabinescootere, samt invalideknallerter på et sprog, som er til at forstå. For en fuld gennemgang af lovgivning for knallerter kan de følge linket her. Lovgivning om 3-hjulede kabinescootere hører under Færdselsstyrelsens kategori ”knallert.” I følge Færdselsstyrelsen er en knallert et køretøj med motor, som har enten to eller tre hjul, og som højest kan køre 30 km./timen. En stor knallert må højest kan køre 45 km./timen.

Det betyder at Du skal være mindst 15 år for at køre kabinescooter. 15 - 18 årige skal tage et knallertkørekort, før de kan køre en tre-hjulet kabinescooter. Du må køre en 3-hjulet kabinescooter, hvis du er fyldt 18 år før 19. januar 2013, hvilket ikke kræver kørekort. Til en 3-hjulet kabinescooter, som kører 45 km./timen (stor knallert), skal du have kørekort til bil eller motorcykel - eller et stort knallertkørekort. 3-hjulede kabinescootere med 30 km./timen betragtes som en knallert og skal derfor følge færdselsreglerne for knallerter. 3-hjulede kabinescootere med 45 km./timen betragtes som en bil eller en motorcykel. og skal derfor følge færdselsreglerne. På Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside kan du læse mere om lovgivningen for scootere og knallerter.

Lovgivning om en 4-hjulet kabinescooter betragtes som en kabinescooter med 4 hjul, under kategorien ”bil.”, hvor en bil illustreres som et køretøj med 4 hjul. 4-hjulede kabinescootere betegnes også 'quadricykler'. Et fire-hjulet køretøj, herunder ATV-køretøj, der er EU-typegodkendt som "quadricykel" klasse L6e (let quadricykel) eller L7e (tung quadricykel), anses som en bil. Det kan dog godkendes på baggrund af CoC-dokument, uanset om quadricyklen opfylder de tekniske bestemmelser for en bil. Godkendelsen er kun gyldig, så længe quadricyklen svarer til godkendelsen. Det er således problematisk at lave konstruktive ændringer af styretøj, bremser, motor eller bærende elementer efter en godkendelse.

Det betyder at Du må køre en 4-hjulet kabinescooter med 45 km./timen, hvis du har bilkørekort. En 4-hjulet kabinescooter, som er indregistreret som handicapkøretøj, og som derfor kun kører 15 km./timen, kræver ikke kørekort. Begge kabinescootertyper skal være EU-godkendte jf. EU-forordning 168/2013. Lovgivning om invalideknallerter er at de ikke skal registreres, men de skal være godkendt af K-godkendt af Færdselsstyrelsen og CE-mærket.

En EU-typegodkendt 3-hjulet knallert kan ombygges til et invalidekøretøj, hvorefter køretøjet skal godkendes og registreres som lille eller stor knallert, alt efter den konstruktivt bestemte maksimale hastighed. Krav til kørekort følger kategorien. Læs mere om lovgivning om medicinsk udstyr på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside.

3-hjulede kabinescootere
brugermanual bach delux 26  Hjælpemidler & forbrugsgoder  Service- og instruktionsbog   
Brugermanual
BACH Delux 26 - kabinescooter.dk  
Værd at vide om
hjælpemidler og forbrugsgoder
Service- og instruktionsbog -
BACH delux 26 & BACH 25
 
 Bestil din egen elektriske kabinescooter
 Kontakt os gerne for yderligere information.
Med support fra
DANSK MOBIL REKLAME
- er De et stykke nærmere målet - at blive kørende uden den store investering!

DK 5610 Assens - Telefon +45 64713346
admin@danskmobilreklame.dk

Se mere om emnet på de næste sider. Gå til toppen af siden. Se mere om emnet på de næste sider.