Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg af sklite og skiltning, samt periodisk brugte og nye trailere
 
Dansk Mobil Reklame
- lad reklamen gøre dig kørende...
 
Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg og produktion af skilte og skiltning, nye trailere - og periodisk brugte.
Dansk Skilte Reklame - Dansk Mobil Reklame - byreklame - Dansk Mobil Reklame - Dansk Skilte Reklame - byreklame -
Reklamefinansierede institutions- og foreningsbiler, samt salg og produktion af skilte og skiltning, nye trailere - og periodisk brugte.
 
Startside
Introduktion .
Reklamefinansierede biler til instutions- og foreningsbrug.
Hvordan kommer jeg videre.
Muligheder.
Hvad siger loven.
Hvad siger brugerne.

Andre muligheder:
 
Cafemobil Piaggio Mega Ive-car 
Bilreklame Kabinescooter SolFilm  

SOLFILM
Vi anbefaler solfilm til anvendelse på bl.a. biler, facader og busser, bl.a. fordi den skaber sikkerhed på flere områder. Den har en stærk hæfteevne på glas, så bl.a. knuste ruder fastholdes, og som derved beskytter mod flyvende glassplinter ved uheld og ulykker. Solfilm mindsker også varme og reflekser, samtidig med at den at over 90 % af de farlige ultraviolette stråler fra sollys udelukkes fra kabinen.
 
Autofilm - kan monteres på mindst to måder.

Sådan:
 

AUTOFILM: Bil set ved Herning Messen. Bagruden er ødelagt da filmen er samlet midtpå og varmetrådene er skåret over med kniv.


- eller uden samlinger, bobler og buler - eller reklameværdi.

Professional LLumar Window Film

LLumar Window Film er verdens bedst sælgende mærke af glasbehandlingsfilm, med et komplet sortiment af fil til biler, erhvervs- og boligejendomme, arkitektoniske vinduesfolie, sikkerhedsfilm, antigraffiti, og dekorative film med effekter. Anvendelse af LLumar højtydende vinduesfilm forbedrer udseende, funktionalitet, komfort og energieffektivitet af og i vinduer af enhver art. Professionel montage på biler, boliger og i forbindelse med offentlige projekter, leveres efter opgave.

Forskellen er grundlaget, prisen og tankegangen.
Dansk Mobil Reklame og Dansk Skilte Reklame kan tilbyde solfilm i 5 forskellige mørkhedsgrader, og med et stort udvalg, fra alle de kendte og professionelle producenter, monteres der på det medie De ønsker.


LLumar solfilm
 

Klar solfilm Sort solfilm
Blå solfilm Grøn solfilm
Vort sortiment omfatter også - Folietekster - Dekorationsstriber - Facadebogstaver - LEDLumina dioder - Acrylskilte - Digitalprint - Stofbannere - 3M folier - Mactac folier - og en masse tilbehør.
 

Se mere om film og folie til vinduer, døre, kontorer, facader og - Klik her.


Vinduesfilm afholder nysgerrige fra at kigge direkte ind på værdier

Paneler i glasdøre
.
Glasdørspaneler lukker lys ind i en mørk entre, medens klart glas i hoveddøren kan minimere sikkerheden. Brug vinduesfilmen til at forhindre at udefrakommende kan se Deres post på dørmåtten, eller andre detaljer i hjem og på kontor.

Vinduesfilm lukker alt lyset ind, og giver Deres døre et stilfuld og nutidigt look. De kan også få udskårne husnumre eller familie- og firmanavne i filmen. Badeværelser og i stuen. På badeværelse, i bruserum eller stuen, hvor der kan være behov for, og krav til, privatliv, så der bør De være ekstra opmærksom på den udskårne vinduesfilm.

Her er der samtidig en unik mulighed for at "lege" med dekoration og afskærmning af spejle og vinduer.

For vinduer i gadeniveau kan der vælges en plan film eller en med kant. De kan også vælge en farve til de udskårne områder.

Vinduesfilm er nemt at rengøre og påvirkes ikke af kondens. Er dog ikke anvendelig ved konstant fugtpåvirkning i form af sprøjt med sæbevand eller lignende.
Spændende og eksklusiv afskærmning - eller en dekoration ud over det sædvanlige - i størrelse form og farver, efter Deres ønske og efter Deres behov og budget.

Så kontakt os allerede i dag.

Gerne pr. mail;
info@danskmobilreklame.dk
eller via brev.
Benyt vor standardformular ved at
klikke her!
 
Dansk Mobil Reklame og Dansk Skilte Reklame

tilbyder
institutioner, plejehjem, skoler, og læreanstalter muligheden for et transportmiddel, der reklamefinansieres med hjælp fra lokale annoncører.


Konceptet indebærer også salg af forskellige køretøjer,
primært illustreret som småbiler, el-, benzin- og dieseldrevne, samt cykler af forskellig art, der overordnet set er anvendelige til events, som arbejdskøretøjer, og til brug for udstillinger og reklamefremstød.

Dansk Skilte Reklame arbejder med alle former for skilte og skiltning, fra de dagligdags opgaver som etiketter, streamers, bannere, bilreklame, og småskilte, til projektrelaterede opgaver der ofte sker i samarbejde med arkitekter, designere, og bygherre.

Mulighederne beskrives på
www.danskskiltereklame.dk. Via portalen
www.byreklame.dk bearbejdes ad hoc projektopgaver for bl.a. det offentlige, og for større interessenter, der løbende ønsker at promovere sig på forskellig vis.


Med support fra:
DANSK MOBIL REKLAME
- er De et stykke nærmere målet - at blive kørende uden investering!

DK 5610 Assens - Telefon +45 64713346
admin@danskmobilreklame.dk


Se mere om emnet på de næste sider. Gå til toppen af siden. Se mere om emnet på de næste sider.